streda 11. septembra 2013

Torta z plienok ???






Torta z plienok ??? Každý, kto počuje o torte z plienok prvýkrát je prekvapený a nie je si istý či počul dobre a či hovorím vážne :-)

Ak ste o tom nepočuli ani Vy, a ak hľadáte niečo zaujímavé pre najmenších oslávencov pri príležitosti krstu, oslavy narodenia či narodenín tak vedzte, že toto je naozaj výborný tip.

Je to darček, ktorý je netradičný a zároveň veľmi praktický. Darca si môže byť istý, že jeho darček nezapadne v kúte prachom a naozaj tým nič nepokazí, skôr naopak... milo očarí a prekvapí.

Plienková torta je spôsob ako netradične darovať tak obyčajnú vec ako sú plienky a vyzerá to omnoho lepšie ako keď darujete igelitový sáčok plný plienok.
Fantázii sa medze nekladú a okrem klasických poschodových tortičiek, sa dá z plienok vyrobiť takmer čokoľvek...kočík, trojkolka, slimáčik, hrad. Vieme vyrobiť akúkoľvek tortu, na akúkoľvek tému, pre chlapcov, dievčata, ale aj dvojičky.




Treba podotknúť, že plienky sú po rozbalení a rozobratí torty nepoškodené a dajú sa úplne v pohode použiť, tak ako aj všetky doplnky ako napr. capačky, body, ponožtičky, kojenecké fľaše, kozmetika...
Nič sa výrobou nepoškodí a neznehodnotí.
Samozrejme, že táto torta nie je náhradou, za čokoládovú tortu s kopčekom šľahačky :-) Je to len originálny dar.

Sledujte náš blog a nájdete tu vždy nové a nové výtvory a možno aj inšpiráciu, ak sa rozhodnete vyrobiť si takúto tortu sami doma.

Ak Vás tento tip na darček oslovil, celú ponuku aj s cenami nájdete TU
Ak máte vlastný nápad alebo predstavu, radi ho zrealizujeme.
Náš  kontakt:  info@krst.sk



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára